• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

HAPA is de pionier en wereld marktleider voor Late Stage Customization en On Demand Printing technologie voor farmaceutische industrie met snelle, nauwkeurige en waarde verhogende verpakkingsoplossingen. Met haar thuisbasis Zwitserland biedt Hapa Zwitserse kwaliteit, gesteund door een wereldwijd netwerk van sales en service centers die klanten professionele en lokale ondersteuning bieden.

Wij voegen waarde toe  aan uw verpakkingsproces! Onze technologie is ontwikkeld om uw productie flexibeler, winstgevender en veiliger te maken.

Nemen de eisen voor uw verpakkingsproductie toe? Worden ze steeds strenger en complexer? Just-In-Time bedrukking / Late Stage Customization brengt de flexibiliteit in uw productieproces die het U mogelijk maakt om sneller en gerichter te beantwoorden aan deze vragen.

De Hapa On Demand technologieën zijn voorbereid om te beantwoorden aan een grote diversiteit aan verpakkingseisen in alle combinaties. De Hapa printers produceren de hoogste bedrukkingskwaliteit voor grafische layouts tot 5 kleuren, variabele barcodes, 2D Datamatrix codes en tekst, strooidruk of registerdruk, pocket specifiek, zelfs in de kleinste fontgroottes in de volledige web breedte.

Hapa biedt haar klanten de breedste waaier aan beschikbare technologieën om aan elk Just-In-Time verpakkings- en bedrukkingsvraagstuk te kunnen beantwoorden. Bedrukkingsoplossingen voor elk verpakkingsvraagstuk betekent dat welk vraagstuk U ook heeft of op welke manier U ons wilt uitdagen, welk substraat U gebruikt of wilt gebruiken, Hapa zich graag laat uitdagen.

 

 UV FLEXO

UV Flexo technologie is ideaal voor alle bulk bedrukking – runs van tien- of honderdduizenden producten – en voor productinformatie en artwork waarvoor de hoogste bedrukkingskwaliteit gevraagd wordt.

 

 UV DOD

UV DOD is als volledig digitale, contactloze bedrukkingstechnologie ideaal geschikt voor de kleinste batches, codes, serialisatie, Tracking and Tracing en anti-counterfeiting maatregelen.

 

 HYBRIDE

Hybride, exclusief door Hapa, maakt een combinatie mogelijk van al onze technologieën – of zelfs die van derde leveranciers – in één systeem. Kom tegemoet aan alle bestaande en toekomstige vragen.

 

 REDCUBE

RedCube, Hapa´s compacte UV Drop On Demand Piezo inktjet printer voor high-end markering.

Met al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren aan de farmaceutische industrie, biedt Hapa ook de benodigde documentatie en ondersteuning in validatie.

Hapa maakt deel uit van de COESIA GROUP.