• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

HAPA is de pionier en wereld marktleider voor Late Stage Customization en On Demand Printing technologie voor de farmaceutische industrie. Met haar thuisbasis Zwitserland biedt Hapa Zwitserse kwaliteit, gesteund door een wereldwijd netwerk van sales en service centers die klanten professionele en lokale ondersteuning bieden.

Wij voegen waarde toe  aan uw verpakkingsproces! Onze technologie is ontwikkeld om uw productie flexibeler, winstgevender en veiliger te maken.

SKU reductie

Nemen de eisen voor uw verpakkingsproductie toe? Worden ze steeds strenger en complexer? Just-In-Time bedrukking en Late Stage Customization brengen de flexibiliteit in uw productieproces die het U mogelijk maakt voorbedrukte verpakkingsmaterialen te reduceren.

De Hapa On Demand technologieën kunnen omgaan met een grote diversiteit aan verpakkingseisen in alle combinaties. De Hapa printers produceren de hoogste bedrukkingskwaliteit voor grafische layouts tot zeven kleuren, variabele barcodes, 2D Datamatrix codes en tekst, strooidruk of registerdruk, pocket specifiek, zelfs in de kleinste fontgroottes in de volledige web breedte.

Wilt u ook af van voorbedrukte verpakkingsmaterialen? En het aantal SKU's reduceren?

 

 UV FLEXO

UV Flexo technologie is ideaal voor alle bulk bedrukking – runs van tien- of honderdduizenden producten – en voor productinformatie en artwork waarvoor de hoogste bedrukkingskwaliteit gevraagd wordt.

 

 DIGITAL UV DOD

UV DOD is als volledig digitale, contactloze bedrukkingstechnologie ideaal geschikt voor de kleinste batches, codes, serialisatie, Tracking and Tracing en anti-counterfeiting maatregelen.

 

 HYBRIDE

Hybride, exclusief door Hapa, maakt een combinatie mogelijk van al onze technologieën – of zelfs die van derde leveranciers – in één systeem. Kom tegemoet aan alle bestaande en toekomstige vragen.

 

 

Hapa maakt deel uit van de COESIA GROUP.