• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

LAETUS is een wereld marktleider voor innovatieve en waarde verhogende kwaliteit & controle inspectie systemen en complete Track & Trace oplossingen voor de Farmaceutische en Healthcare industrieën.

Met 45 jaar marktervaring en een wereldwijd netwerk voor verkoop, service en project management, kunnen we onze klanten helpen om hoogste niveau van productie kwaliteit en productie efficiëntie na te streven.

Technologische innovatie en een sterke verantwoordelijkheid richting onze klanten en partners zijn altijd ons speerpunt geweest. Veel van onze productnamen zoals ARGUS, INSPECT en POLYPHEM zijn markstandaarden geworden voor code lezing, kwaliteitsinspectie en vulgoedcontrole. Meer dan 18.000 verkochte systemen wereldwijd, met totaal meer dan 42.000 Laetus camera’s en sensoren.

 

 SECURE Track & Trace Solutions (S-TTS)

Met onze Secure Track and Trace Solutions (S-TTS), hebben we een veelomvattende oplossingsaanpak voor een veilige, succesvolle tracking doorheen alle processen. Of het nu gaat om simpele serialisatie of een complete Pedigree, ons modulaire ontwerp kan aan al uw eisen voldoen. Dankzij het modulaire ontwerp kan de Secure Track & Trace software aan alle eisen voldoen van de internationale product traceability wetgeving. Modulariteit en de 3-niveau systeem architectuur bieden de hoogste flexibiliteit en een lange termijn verzekering voor uw investering.

 

 ARGUS

Welke code u ook wilt inspecteren, ARGUS wt kan snel en betrouwbaar aan uw eisen voldoen. Of het nu pure codelezing betreft of complete inspectie van tekst en beelden, alle variaties kunnen flexibel worden geïmplementeerd en gecombineerd vanwege de modulaire opbouw van de hardware en software.

 

 POLYPHEM

POLYPHEM wt is een kleuren camera systeem voor vulgoedcontrole op blistermachines. Het biedt een opmerkelijke grote bandbreedte aan inspecties voor farmaceutische producten in blisters. POLYPHEM is meer dan een blister vulgoedcontrole. Het is de essentie van onze gecombineerde ervaringen met meer dan 2.000 geïnstalleerde systemen.

 

 INSPECT

Met ons unieke INSPECT wt systeem kunnen we een groot aantal functionaliteiten en karakteristieken bieden om uw productkwaliteit te kunnen garanderen. Met onze uitmuntende flexibiliteit en vermogen tot aanpassen kunnen we alle kwaliteitsaspecten inspecteren die door u of uw klanten zijn gedefinieerd.

 

 SUPPORT

Wij staan voor u klaar – over de hele wereld, de klok rond en van het begin tot het eind. Vanaf de eerste consultatie en discussie tot aan de oplevering, support en hotline: onze specialisten staan aan uw zijde gedurende het hele proces. Daar zet Laetus steeds nieuwe benchmarks als het op support aan komt.

 

 

Laetus maakt deel uit van de DANAHER Groep.