• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Alba Trading BV is een handelsfirma in print & security apparatuur en dienstverlening voor de farmaceutische en cosmetische industrie en FMCG. Met 25 jaar ervaring als vertegenwoordiger voor diverse leveranciers van verpakkingsmachines voor de farmaceutische en cosmetische industrie biedt Alba U de beste oplossing op het vlak van print & security.

Alba´s uitgebreide kennis van de markt en de technologie is essentieel voor de juiste begeleiding van uw projecten. Uiteindelijk kan de apparatuur alleen een meerwaarde bieden in een verpakkingslijn als het geheel goed is afgestemd. Met de specialisatie in Hapa en Atlantic Zeiser digital high-end printing gebaseerd op UV DoD en Laetus Secure Track & Trace oplossingen voor pharma, geeft Alba U graag vrijblijvend advies bij al uw print & security vragen.

Als trainer bij de Track & Trace Academy, kan Arjan van der Zanden worden ingehuurd voor on site trainingen op Laetus S-TTS toepassingen voor serialisatie en aggregatie.

Daarnaast is Arjan tutor voor de 'Security and pharmaceutical packaging' - Module van de NVC E-Course Pharmaceutical Packaging (Live Online)

Een compleet profiel van Arjan van der Zanden is te vinden op LinkedIn.

Naar profiel